Trådar

ÅKERLÄNNA BYGDEGÅRD, UPPSALA LÄN

25 SEPTEMBER

KLOCKAN 10-16

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.
Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information och anmälan kontakta:
Ewa-Lena Andersson
018-35 61 62
0768-619941
eandersson@mail.com
http://www.bygdegardarna.se/forening/akerlanna/

Deltagaravgift:
Workshopen är kostnadsfri, fika finns att köpa.
Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.facebook.com/mobilsyjunta

SMS-broderier från akerlanna

SMS-broderi #2015 SMS-broderi #2013 Ska man köpa hans autobiografi som han säger att han inte har skrivit? SMS-broderi #2011 En kul respons på vår ekologiska och närproducerade korv. Det är sådant här som gör att man vill fortsätta som småskalig matproducent och bonde. SMS-broderi #2009 Lokalen