Trådar

Falkenberg, Halland
Falkenbergs huvudbibliotek, Nygatan 34, Falkenberg, 31 maj 2012

Trådar – en mobil syjunta är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderisymaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

torsdag 31 maj, klockan 15:00-19:00
Falkenbergs huvudbibliotek, Nygatan 34, Falkenberg.
Info och anmälan – se nedan.

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en brodersyimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.

Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information och anmälan:
Marita Jonsson
Marita.Jonsson@regionhalland.se
035-17 98 81, 073-081 10 15

Deltagaravgift:
Workshopen är kostnadsfri, fika finns att köpa på plats.

Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.mobilsyjunta.se
www.facebook.com/mobilsyjunta

SMS-broderier från falkenberg

SMS-broderi #2609 Från en munskänkare SMS-broderi #2607 Kommer alltid från barnen SMS-broderi #2605 Allt finns på facebook. SMS-broderi #2603 Trädgårdstider! SMS-broderi #2601 När grillen tänds upptäcks misstagen. SMS-broderi #2599 Håll tummarna för att det går.