Trådar

Grimeton, Halland

Världsarvet Grimeton i Grimeton, 30 maj 2012

OBS! Ej möjligt att anmäla sig till denna workshop, arrangeras för en grupp.

Trådar – en mobil syjunta är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderisymaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

onsdag 30 maj, klockan 16:00-20:00
Världarvet Grimeton i Grimeton.
Info – se nedan.

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en brodersyimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.

Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information:
Karina Larsson
karina.larsson@grimeton.org
0730-96 69 56

OBS! Ej möjligt att anmäla sig till denna workshop, arrangeras för en grupp.

Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.mobilsyjunta.se
www.facebook.com/mobilsyjunta

SMS-broderier från grimeton

SMS-broderi #2597 Smset ska skickas med snigelpost. SMS-broderi #2595 På väg hem från lång  Körning SMS-broderi #2593 Det ska bli en nyckelring för att försöka underlätta att hitta nycklarna när de ligger längst ner i väskan. SMS-broderi #2590 Ur dotterns avhandling SMS-broderi #2586 Vanligt sms vid distansförhållande SMS-broderi #2584 Upptagen son. SMS-broderi #2581 Dottern med familj ska till turkiet. SMS-broderi #2579 ...på tillvaron SMS-broderi #2575 SMS-broderi #2573 Dottern fick mvg på muntlig redovisning!