Trådar

Gustav Adolf, Skaraborg
Gustav Adolfs bygdegårdsförening, 19-24 april 2011

Trådar – en mobil syjunta är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

ännu ej bestämt
Öppen workshop (ingen föranmälan)

ännu ej bestämt
Workshop (anmälan se nedan)

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.

Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information och anmälan till workshop kontakta:
Yvonne Johansson, 076-11 37 139 yvis.90@hotmail.com

Deltagaravgift:
Workshopen är kostnadsfri, fika finns att köpa.

Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.mobilsyjunta.se
www.facebook.com/mobilsyjunta

SMS-broderier från gustav-adolf

SMS-broderi #1702 Inger SMS-broderi #1700 Elin SMS-broderi #1698 Erik SMS-broderi #1696 Ewa-Britt SMS-broderi #1694 Dags för uppfödning! SMS-broderi #1691 Annie SMS-broderi #1689 Nova SMS-broderi #1687 Lena SMS-broderi #1685 Yvonne SMS-broderi #1683 Svarar jag inte gör jag nog det!