Trådar

Halmstad, Halland

Grönevångs torg, Andersberg, Halmstad, 21 maj 2012

OBS! Ej möjligt att anmäla sig till denna workshop, arrangeras för en grupp.

Trådar – en mobil syjunta är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderisymaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

måndag 21 maj, klockan 16:00-18:00
Grönevångs torg, Andersberg, Halmstad.
(Ett samarbete med Broderiakademin Halmstad, Studieförbundet Vuxenskolan, Medborgarservice Andersberg/Halmstad kommun)
Info – se nedan.

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en brodersyimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.

Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information:
Dragan Kotarac

OBS! Ej möjligt att anmäla sig till denna workshop, arrangeras för en grupp.

Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.mobilsyjunta.se
www.facebook.com/mobilsyjunta

Dragan Kotarac

SMS-broderier från halmstad2

SMS-broderi #2526 Jag och min pojkvän bor inte tillsammans så mycket av vår kommunikation handlar om hur och var vi ska ses och vem som ska komma till vem. Det är alltid skön...SMS-broderi #2524 Ville ha en frukt att äta medan jag gick hem,  fast en apelsin är lite bökigt att äta på vägen... SMS-broderi #2522 Dottern hade ont i halsen. SMS-broderi #2520 Hälsning från en handyman. SMS-broderi #2518 Meddelande från min dotter. SMS-broderi #2516 Från en kursdeltagare...