Trådar

Halmstad, Halland
Norre kattspark i större tält, Halmstad, 25 maj 2012

Trådar – en mobil syjunta är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderisymaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

fredag 25 maj, klockan 11:00-19:00
Norre kattspark i större tält, Halmstad.
Samarbete med evenemanget Halmstadgillet, Halmstad & Co/Halmstad kommun
Info och anmälan – se nedan.

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en brodersyimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.

Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information och anmälan:
Hanna Hallén
hanna.hallen@gmail.com
0738-39 02 77

Deltagaravgift:
Workshopen är kostnadsfri, fika finns att köpa på plats.

Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.mobilsyjunta.se
www.facebook.com/mobilsyjunta

SMS-broderier från halmstad3

SMS-broderi #2568 SMS-broderi #2566 Från en vän till en annan SMS-broderi #2564 SMS-broderi #2562 Mors dag närmar sig. SMS-broderi #2558 SMS-broderi #2556 Mors dag strax! SMS-broderi #2554 Mors dag snart! SMS-broderi #2552 En färdig handduk som vill nyttjas. SMS-broderi #2550 Smset kom tillsammans med en bild. SMS-broderi #2548 Festival i sommar i Sjönevad SMS-broderi #2546