Trådar

Hissmofors, Jämtland
Hissmofors Folkets Hus, 25 februari 2012

Trådar – en mobil syjunta är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderisymaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

lördag 25 februari klockan 11-15
Som en del av inspirationsdagen SLÖJDA! som arrangeras för andra året av Studieförbundet Vuxenskolan kommer nu Trådar!
Ingen anmälan, fika och lunch finns att köpa på plats.

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en brodersyimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.

Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information, kontakta:
Marie Lemon Studieförbundet Vuxenskolan 0640-61742

Deltagaravgift:
Workshopen är kostnadsfri, lunch och fika finns att köpa.

Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.mobilsyjunta.se
www.facebook.com/mobilsyjunta

SMS-broderier från hissmofors

SMS-broderi #2350 Trådar på hissmofors folkets hus. SMS-broderi #2348 Marie broderar till sin man. SMS-broderi #2346 Nyfikna slöjdare testar att brodera. SMS-broderi #2344 Bärbels somriga linne piffades upp. SMS-broderi #2342 Bärbels broderi SMS-broderi #2340 Godnatt SMS-broderi #2338 Marias broderi SMS-broderi #2336 Marie fascineras SMS-broderi #2334 Förberedelser pågår inför vår inspirationsdag i slöjd