Trådar

Hoverberg, Jämtland
Hoverbergs bygdegård, 24 mars-29 mars 2011

Trådar – en mobil syjunta är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

lördag 26 mars, kl 10-16
Heldagsworkshop (anmälan, se nedan)

söndag 27 mars, kl 11-15
Öppet hus – välkomna till kaffeservering med utställning och SMS broderi (ingen föranmälan)

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.

Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information och anmälan till workshop kontakta:
Marianne Persson (Hoverbergs bygdegård) 070-6986891 eller Eva Åslund (Studieförbundet Vuxenskolan) 0687-10603

Deltagaravgift:
Workshopen är kostnadsfri, mat och fika finns att köpa.

Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.mobilsyjunta.se
www.facebook.com/mobilsyjunta

SMS-broderier från hoverberg

SMS-broderi #1539 Fin påskduk SMS-broderi #1537 Broderi SMS-broderi #1535 Fin handduk till barnbarnet SMS-broderi #1533 Första alstret för dagen SMS-broderi #1531 Vi förbereder syjunta SMS-broderi #1529 Vi förbereder syjunta