Trådar

Hyltebruk, Halland

Skolgatan 1, Hyltebruk, Studieförbundet Vuxenskolans lokaler, 23 maj 2012

OBS! Ej möjligt att anmäla sig till denna workshop, arrangeras för en grupp.

Trådar – en mobil syjunta är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderisymaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

onsdag 23 maj, klockan 15:00-19:00
Skolgatan 1, Hyltebruk, Studieförbundet Vuxenskolans lokaler.
Info – se nedan.

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en brodersyimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.

Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information:
Eli By Nilsson
hylte@sv.se
0345-717 07

OBS! Ej möjligt att anmäla sig till denna workshop, arrangeras för en grupp.

Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.mobilsyjunta.se
www.facebook.com/mobilsyjunta

SMS-broderier från hyltebruk

SMS-broderi #2544 Snart är det mors dag! SMS-broderi #2542 SMS-broderi #2540 SMS-broderi #2538 Flitiga fingrar hälsar välkomna SMS-broderi #2536 SMS-broderi #2534 Jag gillar när du ringer. Mia! SMS-broderi #2532 Valkommen inbjudan från min väninna efter att jag meddelat att jag är i stan. SMS-broderi #2530 SMS-broderi #2528 Min kompis undrade om vi skulle ses men jag var i Rom mitt under snökaoset där. Jag skojade till det att vi skulle träffa påven.