Trådar

Trådar – en mobil syjunta är ett av de exempel som finns med i Kulturrådets rapport om samarbeten mellan institutioner och civilsamhället.
I samband med att rapporten släpps och överlämnas till kulturminister Lena Adelsohn-Liljeroth, är Trådar – en mobil syjunta på plats på Kägelbanan, en av scenerna som tillhör Södra teatern i Stockholm.

Arrangemanget är inte öppet, utan riktar sig till inbjudna deltagare. Men här kan bilder av broderier, skapande under arrangemanget, hittas.

>> Besök Kulturrådets sida och läs om konferensen och hämta rapporten http://www.kulturradet.se/nyheter/Civila-samhallet-nyhet/

Måndag 30 januari 2012.

SMS-broderier från kagelbanan

SMS-broderi #2245 Jag kan inte prata kan förstås på många sätt... SMS-broderi #2243 Dubbeldokumentation SMS-broderi #2241 Samtal på scen: vad säger forskningen? Slutsatser från rapporten och samverkan i praktiken. SMS-broderi #2239 Äntligen kommit fram SMS-broderi #2237 Samhället anländer... SMS-broderi #2235 Citat från Trådar hängs upp för gästerna att läsa. SMS-broderi #2233 Trådar rapporterar från Kägelbanan. Utsikt över Slussen och en kväll med överlämning - och hopp om fortsatta diskussioner - om samarbete mellan kulturinst...