Trådar

Kungsbacka, Halland
Fyrens bibliotek, Borgmästaregatan 6, Kungsbacka, 6 maj 2012

Trådar – en mobil syjunta är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderisymaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

söndag 6 maj, klockan 11:00-15:00
Fyrens bibliotek, Borgmästaregatan 6, Kungsbacka.
Info och anmälan – se nedan.

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en brodersyimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.

Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information och anmälan:
Caroline Wingolf
caroline.wingolf@kungsbacka.se
0300-83 41 89

Deltagaravgift:
Workshopen är kostnadsfri, fika finns att köpa på plats.

Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.mobilsyjunta.se
www.facebook.com/mobilsyjunta

SMS-broderier från kungsbacka

SMS-broderi #2461 Jättetrött. SMS-broderi #2459 Mor kollar läget med dottern. SMS-broderi #2457 Med nyfikenhet på livet, ger varje dag något nytt att uppleva. SMS-broderi #2455 När jag ska möta upp någon brukar smsa när jag går hemifrån. SMS-broderi #2453 Tillsammans klarar vi allt! SMS-broderi #2451 Om en nalle som är alldeles för stor. SMS-broderi #2449