Trådar

Kungsbacka, Halland

Kyrkogatan 3, Kungsbacka, Studieförbundet Vuxenskolans lokaler, 10 maj 2012

OBS! Ej möjligt att anmäla sig till denna workshop, arrangeras för en grupp.

Trådar – en mobil syjunta är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderisymaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

torsdag 10 maj, klockan 15:00-19:00
Fyrens bibliotek, Borgmästaregatan 6, Kungsbacka.
Info – se nedan.

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en brodersyimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.

Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information:
Maria Valeberg/Studieförbundet Vuxenskolan
maria.valeberg@sv.se
,
tel 0300-170 45

OBS! Ej möjligt att anmäla sig till denna workshop, arrangeras för en grupp.

Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.mobilsyjunta.se
www.facebook.com/mobilsyjunta

SMS-broderier från kungsbacka2

SMS-broderi #2482 Ett brev SMS-broderi #2480 Favoritböckerna SMS-broderi #2478 Mammabus SMS-broderi #2476 Dottern skulle hjälpa till och sortera tvätten. AW SMS-broderi #2474 SMS-broderi #2472 SMS-broderi #2469 Han inväntar läkare. SMS-broderi #2467 Nyfiken på nya saker.  Gjorde broderiet på tyg av hemodlat lin. Blandat gammalt o nytt. Monica. SMS-broderi #2463 Ska inte köra bil och smsa