Trådar

Långlöt, Kalmar
3-5 juni 2011

3-5 juni, kl 11-17
Öppen workshop (ingen föranmälan krävs)

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.

Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information och anmälan till workshop kontakta:
Ellinor, 0708-135 136 elle.j@telia.com

Deltagaravgift:
Workshopen är kostnadsfri, fika finns att köpa.

Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.facebook.com/mobilsyjunta

SMS-broderier från langlot

SMS-broderi #1899 Öländska kroppkakor SMS-broderi #1897 Toras linje SMS-broderi #1895 Handduk i folkeslunda SMS-broderi #1893 Norrgårds anna SMS-broderi #1891 Igen SMS-broderi #1889 Glad  Midsommar SMS-broderi #1885 Andra gången gillt SMS-broderi #1873 Förkläde