Trådar

STUDIEFÖRBUNDET VUXENSKOLANs Stämma 2011

7-9 oktober

på utställningstorget i Louis de Geer kongress och konsert

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.
Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

Trådar – en mobil syjunta besöker SV:s stämma 2011 i Norrköping:
info och frågor
Lisa Lundström, Riksutställningar
0768-791 931
lisa.lundstrom@riksutstallningar.se

Vi knyter trådar mellan deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.facebook.com/mobilsyjunta

SMS-broderier från norrkoping

SMS-broderi #2064 Skaka fram smör tillsammans på nästa middagsbjudning. Eller brodera det. SMS-broderi #2062 Dottern med make på tu man hand för ovanlighetens skull SMS-broderi #2060 Studiecirkelledare var på kontoret när de andra är på stämman. Ska ramas in o sättas upp på kontoret. SMS-broderi #2058 Stavningsövning via sms mellan mamma o son SMS-broderi #2056 Omsorg om barn runt om i världen SMS-broderi #2054 SMS-broderi #2051 Anledningen till att bli politiker. En drake inombords som väcks i motstånd. SMS-broderi #2049 Behöver ibland titta i inkorgen och påminnas om att tänka so what SMS-broderi #2047 Möjliga nya arrangörer när trådarturnen tar nya vägar efter nyår? SMS-broderi #2032Från kompis efter att vi båda läst flera böcker av Sofi Oksanen och beundrat henne. Nu får kompisen tillbaka detta.SMS-broderi #2030Till en kompis som brukar vara bra på att peppa!SMS-broderi #2034Från kompis som ser mycket film, ocså i sitt jobb, och alltså denna gång avråder från en.SMS-broderi #2036Storasysters sms från lillasysters 7-årsdag, där hon sitter med tårtan i knät!SMS-broderi #2039 Trådar i Norrköping