Trådar

Nybo, Dalarna
Nybo bygdegårdsförening, 12-17 feb 2011

Trådar – en mobil syjunta är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

lördag 12 feb, kl. 10-15
Heldagsworkshop

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.

Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information och anmälan till workshop kontakta:
Eva-Lisa Eriksson, 0243-24 20 21, 070-580 92 07, rts152z@tninet.se

Deltagaravgift:
Workshopen är kostnadsfri, mat och fika finns att köpa.

Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.mobilsyjunta.se
www.facebook.com/mobilsyjunta

HÄR GÅR DET OCKSÅ ATT HITTA INFO
http://www.sv.se/sdalarna

SMS-broderier från nybo

SMS-broderi #1327 Eva-Lisa och Emma SMS-broderi #1325 Pippi långstrump SMS-broderi #1323 Vacker lokal SMS-broderi #1232 Hälsning på en duk