Trådar

Vad, Dalarna
Vads bystuga, 19 feb-24 feb 2011

Trådar – en mobil syjunta är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

söndag 20 feb, kl. 14-17
Heldagsworkshop

måndag 21 feb, kl. 17
Komprimerad syjunta på fritidsgården

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.

Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information och anmälan till workshop kontakta:
Anna Hoonk 070-202 96 52 anna.hoonk@bredband.net

Deltagaravgift:
Workshopen är kostnadsfri, mat och fika finns att köpa.

Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.mobilsyjunta.se
www.facebook.com/mobilsyjunta

HÄR GÅR DET OCKSÅ ATT HITTA INFO
http://www.sv.se/sdalarna

OCH TITTA OCKSÅ GÄRNA PÅ HEMSIDAN FÖR VADS BYSTUGA
http://www.vadsbystuga.se/

SMS-broderier från vad

SMS-broderi #1369 Jag ska rama in den SMS-broderi #1367 Jag ska sätta upp den på väggen. SMS-broderi #1365 SMS-broderi #1363 SMS-broderi #1361 Wow vilket jobb? Vi lät oss imponeras av detta broderi som tagit övertusen timmar... SMS-broderi #1359 SMS-broderi #1355 Jag är allergisk mot sms SMS-broderi #1353 Flitens lampa lyser