Trådar

Vara, Skaraborg
Studieförbundet Vuxenskolan, Badhusgatan 13, Vara, 23 augusti-22 september 2012

Trådar – en mobil syjunta är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderisymaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

23 augusti-22 september 2012
Studieförbundet Vuxenskolan, Badhusgatan 13, Vara.
Trådar – en mobil syjunta är på besök i Studieförbundet Vuxenskolan i Vara! Några anmälningsbara workshops kommer att arrangeras och även en del grupper kommer dit.
Info och anmälan – se nedan.

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en brodersyimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.

Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information och anmälan:
Jenny, Studieförbundet Vuxenskolan,
vara@sv.se
0512-339 83, 0733-52 67 10
eller
Carina Hellström, Skaraborgs bygdegårdsdistrikt,
carina.hellstrom@bygdegardarna.se
0723-12 12 70

Deltagaravgift:
Workshopen är kostnadsfri, fika finns att köpa på plats.

Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.mobilsyjunta.se
www.facebook.com/mobilsyjunta

SMS-broderier från vara

SMS-broderi #2651 Så här kan det bli SMS-broderi #2648 Skolan på besök