Trådar

Varberg, Halland
Rikssalen, Varbergs Kulturhistoriska museum (fästningen), 18 maj 2012

Trådar – en mobil syjunta är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en broderisymaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

fredag 18  maj, klockan 12:00-18:00
Öppen workshop för ungdomar, samarbete med Coastal Culture. www.coastalculture.se
Rikssalen, Varbergs Kulturhistoriska museum (fästningen).
Info och anmälan – se nedan.

TRÅDAR – EN MOBIL SYJUNTA är en mötesplats där du får möjlighet att tillsammans med andra ägna tid åt det som går snabbt i vardagen. Vi bjuder in dig att brodera ditt SMS för hand eller med en brodersyimaskin och på så sätt utforska relationen mellan gammal och ny teknik, sätt att kommunicera och mötas på.

Vi utgår från SMS. Exakt vilka samtal som uppstår avgörs av vilka SMS vi väljer att brodera och dela. Var är du? Bäbisen väger 3400 gram! Nu orkar jag inte vänta längre. Det är slut. Ditt saldo är 0 kronor.

Vi har dukat upp med tyg, tråd, nål, fika, inspirationsmaterial och konstverk med text och textil som gemensamt tema. Ta gärna med dig din mobiltelefon eller ett SMS som du vill brodera. Du får också gärna ta med handduk, lakansbit, duk, kläder eller andra brukstextiler som du vill brodera in din vardag i.

För mer information och anmälan:
Evelina Hådén
evelina.haden@hotmail.com
070-266 21 86

Deltagaravgift:
Workshopen är kostnadsfri, fika finns att köpa på plats.

Trådar – en mobil syjunta är en möjlighet att bli överraskad eftersom den ändras varje dag beroende på vilka som deltar.

Välkommen att bli en av deltagarna!

LÄS MER PÅ
www.mobilsyjunta.se
www.facebook.com/mobilsyjunta

SMS-broderier från varberg

SMS-broderi #2514 De fyra p:na! Glöm inte pencil, phone, plånbok, portnyckeln när du går hemifrån! SMS-broderi #2512 Banken hade stängt och lösningar förkastades! SMS-broderi #2510 En fågel hade nästlat  Sig in SMS-broderi #2508 Jag hoppas på många äpplen! SMS-broderi #2506 Fortsätt simma! SMS-broderi #2504 Alla är välkomna till värnamo. På fika! SMS-broderi #2502 Så är det faktiskt! SMS-broderi #2500 Vi har flyttat till större lägenhet. Nu hittar vi... SMS-broderi #2498 Om jag glömmer bort vad jag heter SMS-broderi #2496 Englas äksklings tröja nu förevigad med mammas budskap! SMS-broderi #2494 Errols devis SMS-broderi #2492 Tidig morgonpromenad med hundarna? SMS-broderi #2490 Sista minuten shopping på coastal culture! SMS-broderi #2488 Ett citat som fastnat hos mig. SMS-broderi #2486 Vi galleri urbanartroom gästade coastal culture och gatukonstnärer som vi är så skrev vi våra namn. SMS-broderi #2484 Halland behövde en fin gästbok